نحوه پرداخت وجوه هزینه های مختلف ( صــ12) ( وجه اولیه ) در مورد استفاده های مشترک از لامپ راهروها و پارکینگ و پمپ آب که برای همگان به صورت یکسان استفاده میشود پرداختیها هم یکسان میباشد و این مبلغ وجه اولیه ایست که به طور مساوی بین تمامی ساکنین هزینه ای معادل بیست درصد از قبض برق تقسیم میگیرد .
( وجه پارکینگ ) در صورتی که تمام ساکنین پارکینگ داشته باشند همه بترتیبی که در نحوه پرداختی های پارکینگ آمده وجوه خود را پرداخت میکنند اما چنانچه برخی از واحدها دارای پارکینگ نباشند بطور طبیعی هزینه های برق درب ریموت دار و هزینه های شستشوی پارکینگ به آنها تعلق نمیگیرد و نباید وجهی پرداخت کنند در این بین دارندگان پارکینگ در صورت وجود درب ریموت دار سی درصد و در غیر اینصورت ده درصد از هزینه های قبض برق کنتور مشترک را بین خود بترتیبی که در پرداختیهای پارکینگ آمده ، خواهند پرداخت . این پرداختی غیر از هزینه های نظافت میباشد .
( وجه آسانسور ) غیر از پرداخت حق بیمه و تعمیرات و سرویس ، آسانسور پر هزینه ترین وسیله برقی است که بیشترین هزینه های برق مشترک ساختمان را بخود اختصاص میدهد . در صورت وجود درب ریموت دار پارکینگ ، هزینه های پرداختی آسانسور پنجاه در صد و در صورت عدم وجود درب برقی پارکینگ هزینه آسانسور به هشتاد درصد میرسد که بیست در صد باقی هم هزینه برق مشاع است .
وجوه نگه داری ، شامل : سرویس و تعمیر و بیمه آسانسور ، هزینه های مصرف آب و مواد شوینده و حق نظافتچی ( عمومی ، پشت بام ، راهروها و پله ها ) پارکینگ ، در صورتی که تمام واحدها دارای پارکینگ بوده و هم اندازه استفاده کنند ، مساوی تقسیم شود به همان وجه اولیه اضافه میشود .
به این ترتیب این درصدها ( وجه اولیه ) بیست درصد برق ، باضافه هزینه های نگه داری آسانسور و نظافت قسمتهای عمومی برای تمامی ساکنین ( وجه پارکینگ داران جدا ) سی درصد کنتور برق بین پارکینگ دارها بر اساس فرمول استفاده از پارکینگ و ( وجه آسانسور ) پنجاه درصد بر اساس قانون استفاده از آسانسور و شرایط آن که برای دریافت ، بین ساکنین تقسیم میشود .
غیر از وجوه دریافتی مهمان مجموع دریافتی ها میبایست تقریباً ده درصد بیشتر از پرداختیها شود که در صورت اختلاف ، در قسمتهای لازم با کم یا زیاد کردن جبران میکنیم .
.: Weblog Themes By Pichak :.